RAhoitus Joensuu

Maksa kauttamme toteutetut kattotyöt erissä rahoituksen avulla

Kattoremontti, katon maalaus ja pinnoitus OP:n rahoituksella

Kattoremontti, katon maalaus ja pesu on monelle meistä kerralla suuri investointi. Moni ei halua tai pysty maksamaan koko katon kunnostusta kerralla. Tästä johtuen kannattaa hyödyntää luotettavaa OP:n remonttirahoitusta, jonka ehdot olemme kilpailuttaneet jo valmiiksi edulliseksi.

RAHOITUKSEN AVULLA KATON PESU JA MAALAUS KUUKAUSIERISSÄ

OP:n rahoituslaskurilla voit päättää itse, maksatko remonttisi ensimmäisellä laskulla ilman lisäkuluja, vai haluatko pilkkoa remonttikustannukset eriin ja pidemmälle ajalle. Mikäli haluat maksaa kustannukset osissa, pankki lähettää kuukausittain laskun sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on suoritettu loppuun.

Kuukausittaisen laskun saapuessa, voit valita suorittamasi summan suuruuden sovitun minimierän ja loppuvelan välillä. Helppo ja vaivaton rahoitusratkaisu.

Laske oma kuukausierä katon kunnostukseen!

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE