Katon maalaus Joensuu

KESTÄVÄ JA NÄYTTÄVÄ KATON MAALAUS KOTISI SUOJAKSI

PALVELEVAA KATON MAALAUSTA Joensuun ALUEELLA!

Katon kokonaisvaltainen uusiminen ei välttämättä aina ole tarpeen, sillä katon maalaus ja pinnoitus on usein loistava valinta. Rakennusten katto altistuu ympäri vuoden auringolle, pakkaselle ja kovalle tuulelle. Sääolojen vaihtelujen lisäksi katolle kertyy roskaa ja likaa, joka rasittaa ja kuluttaa katetta. Hilseilevä maali ja kulunut pinta ei kerro vielä mitään kattorakenteiden kunnosta tai remontin tarpeesta, sillä mikäli katon rakenne on vahingoittumaton, on katon maalaus ja pinnoitus täydellinen huoltotoimenpide. 

Pyydä tarjous! Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan katon maalauksen ja pinnoituksen tarpeen. Toteutamme urakat aina kuten on sovittu, käyttäen parhaita tuotteita ja juuri oikeaa tekniikkaa alusta loppuun saakka.

KATTOMAALAUS JOENSUUSSA JA KOKO POHJOIS-KARJALASSA

Korkean laadun ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi toteutamme aina ensin kuntokartoituksen paikan päällä. Näin saamme kokonaisvaltaisen käsityksen katon kunnosta ja saamme arvioitua työn laajuuden parhaiten. Paras lopputulos toteutuu perusteellisilla työvaiheilla ilman oikomisia. Katon maalaus aloitetaan poistamalla katon pinnalta lika, mahdollinen kasvusto ja tehdään tarvittaessa paikkaukset. Hilseilevä maali ja mahdollinen ruoste poistetaan, jonka jälkeen huolellisen pohjatyön jälkeen toteutetaan varsinainen katon maalaus. 

Katon maalauksen yhteydessä toteutuu helposti ja kustannustehokkaasti myös muut katon huolto- ja korjaustyöt, kuten saumaukset tai vaurioituneen vesikourun pinnoitukset. Meiltä myös katon pesut nopeasti Pohjois-Karjalassa.