Katon pesu Joensuu

PIDÄ KATTOREMONTTI LOITOLLA JA TILAA KATON PESU

PESEMME KATOT Joensuun SEUDULLA

Kattojen pesu kannattaa toteuttaa säännöllisesti, jolloin lika ja kasvusto ei pääse kuormittamaan kattoa liiaksi. Katon huoltopesu piristää katon ilmettä ja pitää ongelmat loitolla. Paras palvelu mitä katollesi voit antaa on säännöllinen katon pesu ja samalla elinkaari pitenee

Säännöllisen katon pesun yhteydessä on erittäin helppo huomata mahdolliset sään tuomat vauriot ja samalla toteuttaa tarvittavat huoltotoimet ennen suurempia ongelmia. 

Pätevä henkilökuntamme huoltaa ja hoitaa katon pesut aina asianmukaisella kalustolla, juuri oikeilla aineilla ja oikeita työtapoja hyödyntäen. Kattopesu poistaa tehokkaasti lian, sammaleen sekä muun kasvusto kattosi pinnalta ja näin saat edullisesti uuden ilmeen sekä paremman suoja kodillesi.

Kattopesu kannattaa teettää ammattilaisella, joka on tottunut työskentelemään katolla ja tietää mitä tekee. Tilaa soos katon pesu meiltä heti! Tulemme mielellämme paikan päälle Pohjois-Karjalassa tekemään arvioinnin katon kunnosta ja työn kustannukset.

KATON PESU HOITUU KAIKILLE KATOILLE KOKO POHJOIS-KARJALAN ALUEELLA

Kattokonkarimme hoitavat kattopesut jokaiseen kattopintaan, on sitten kyseessä peltikatto, tiilikatto tai mineriittikatto. Katon pesu toteutetaan aina huolellisesti, jotta sen suoja on paras mahdollinen. Säännölliset ja perusteelliset katon pesut vähentää sen kuormitusta ja varmistaa pitkän elinkaaren ilman suurempia kattoremontteja.

Tilaa meidät hoitamaan kattopesut Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalan alueella. Kattokonkarimme toteuttaa alueella katon pesut ja huollot kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.