Kattoremontti Joensuu

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS JOENSUUN SEUDULLA

KATTOREMONTTI LUOTETTAVASTI OLEMME 100% SUOMALAINEN YRITYS

Kattoasiantuntijamme hoitavat kattoremontit ja muut kattotyöt laidasta laitaan Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella. Tartumme katon korjaustöihin suurella sydämellä ja ammattiylpeydellä, on kyseessä sitten pienen pihavaraston vesikatteen korjaus tai kokonaisvaltainen peltikattoremontti. Toteutamme kattoremontit, -huollot ja konesaumakattojen asennukset, jokaiseen kohteeseen kattotyyppistä riippumatta. Kattopalveluita tarjoamme Joensuussa yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

TÄYDEN PALVELUN PELTI-, TIILI- JA HUOPAKATTOREMONTIT JOENSUUSSA

Osaava henkilökuntamme toteuttaa kattoremontit pelti-, huopa- ja tiilikattoihin Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan seudulla. Oli kyseessä sitten tiilikaton osaremontti, kokonaisvaltainen huopakattoremontti tai konesaumakaton asennus kattoturvatuotteiden kera, hoidamme homman avaimet käteen -palveluna. Taitavissa käsissämme hoituu kaikki kattotyöt pienistä suurempiin projekteihin ja voit luottaa siihen, että pidämme sinut ajan tasalla remonttihankkeen eri vaiheista.

Voit pyytää ilmaisen arvion kattoremontista jo tänään. Käymme aina ensin paikan päällä tekemässä huolellisen arvion, jonka perusteella annamme tarjouksen. Arviointi kannattaa aina, koska vain siten selviää onko kokonaisvaltainen kattoremontti välttämätön, vai voisiko vesikatteen uusiminen tai katon pesu ja maalaus riittää sen kunnostamiseen. Mikäli kartoituksessa selviää, että katto vaatii kokonaisvaltaisen remontin aluskatteesta lähtien, autamme asiakasta löytämään parhaan mahdollisen ja kustannustehokkaan ratkaisun. Kauttamme voi hakea OP-rahoitusta helposti ja nopeasti, taloudellesi sopivalla kuukausierällä.