Katon pinnoitus Joensuu

KATON PINNOITUS PIDENTÄÄ IKÄÄ

KATTOPINNOITUKSET JOENSUUSSA JA KOKO POHJOIS-KARJALASSA

Uusi katon pinnoitus antaa vahvan suojan kodillesi, kun pelkkä pesu ei enään riitä. Katon rakenteen ollessa kunnossa on katon pinnoitus erinomainen ratkaisu kunnostaa ja kaunistaa katon kulunut pinta. Pinnoite antaa kauniin ilmeen katteelle ja värisävy on uuden veroinen. Vahvan ammattitaidon omaavat kattokonkarimme käyttävät aina oikeaoppista tekniikkaa ja laadukkaita materiaaleja, joka varmistaa työn laadukkaan lopputuloksen. Uusi kattopinnoitus syntyy ammattilaisten toteuttamana nopeasti ja tehokkaasti.

Toteutamme pohjatyön, pesun ja pinnoituksen laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja aina sovitussa aikataulussa. Käyntimme Jälkeen voit levollisin mielin ihastella lopputulosta ja luottaa siihen, että kotisi suojaus sekä pinnoitus katolla kestää.

KATON PINNOITUS POHJOIS-KARJALASSA KATTOMATERIAALISTA RIIPPUMATTA

Kokenut henkilökuntamme toteuttaa katon pinnoitukset kaikkiin kattomateriaaleihin Pohjois-Karjalassa ja myös saaristossa. Ei ole väliä onko rakennuksen suojana tiili-, vartti-, pelti- tai huopakate, sillä kattokonkarimme hoitaa kattopinnoituksen asiantuntevasti alusta loppuu saakka. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille arvioimaan kattosi kunto.

Toteutamme katon pinnoitukset Pohjois-Karjalassa ja alueen saaristossa omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, vapaa-ajan asunto ja teollisuuskiinteistöjen kattomateriaaleihin, myös haastavissa kohteissa. Kysy rohkeasti lisää tai pyydä meidät tekemään kuntokartoitus.